sport pro každého

MARCELA VONDROUŠOVÁ ZÍSKALA OCENĚNÍ TRENÉRKA - CVIČITELKA ROKU 2016

17.04.2017 22:21

Komise rovných příležitostí Českého olympijského výboru ocenila 9.dubna 2017 v Praze trenérky a cvičitelky z celé České republiky. Za Královéhradecký kraj byly oceněny dvě cvičitelky a jednou z nich je naše Marcela Vondroušová z Broumova.

Marcela Vondroušová organizuje cvičení žen a mužů v širokém věkovém rozpětí. Již 30 let se věnuje zdravotnímu cvičení, aerobiku a pilates.

V průběhu slavnostního předávání za přítomnosti předsedy ČOV Jiřího Kejvala získalo ocenění 6 profesionálních trenérek a za dobrovolnou práci 24 trenérek a cvičitelů. Oceněna byla např. i šampionka sportovního aerobiku Olga Šípková a basketbalistka Michaela Uhrová.

Předsedkyně ČOV Komise rovných příležitostí Naďa Knorr ve sportu prohlásila, že činnost trenérů a cvičitelů je nezastupitelná, obdivuhodná, protože veškeré tyto aktivity provozují ve volném čase bez nároku na finanční odměnu, v plném nasazení rodinného a pracovního zatížení. Bez takovýchto lidí, by sport v převážně malých městech a obcích úplně vymizel.

Tento článek vznikal s velkou radostí, protože byla oceněna nejen členka TJ Slovanu Broumov, ale také schopná organizátorka mnoha akcí a hlavně „prima baba“, prostě naše Marcela.

Díky, že tě máme!

Vyhledávání

Kontakt

Rekreační sport Broumov TJ Slovan, z.s.
U horní brány 81
Broumov
55001
732 154 955