sport pro každého

PLES SPORTOVCŮ 2019 ... S PARTOU SPRÁVNOU !!!

15.03.2019 10:07

V sobotu 23. února jsme s podporou TJ Slovan Broumov pořádali na sále Střelnice v Broumově PLES SPORTOVCŮ.

Náš ples se stal již plesem tradičním a velice nás těší, že je i plesem hojně navštěvovaným. K tanci nám hrála skupina Medium a nesmělo chybět ani naše předtančení, které bylo ve stylu „flash mob“ a bylo sestaveno z melodií muzikálového filmu Pomáda. K 14 prvním tanečnicím se postupně přidávali tanečníci další, různých věkových kategorií, až byl sál zcela zaplněn 40ti člennou „partou známou a správnou“ (jak zaznělo v poslední písni našeho vystoupení). Tímto vystoupením jsme přivítali všechny přítomné a ples mohl opravdu začít.

Během večera nemohl chybět ani řecký tanec, který už asi v Broumově a okolí všichni znají.  V mnoha řadách a v rytmu řecké písně „Zorba“ to všichni dali. Na požádání se o půl noci tančila opět Pomáda, do které se zapojili i ostatní přítomní. A že se bylo na co dívat!

I když je pořádání plesu nesmírně náročné, odměnou nám byl zcela zaplněný sál a dobrá nálada.

Velice děkujeme vedení města Broumova, které nám pomohlo formou grantu tento ples uspořádat. Děkujeme všem našim přátelům, kteří nacvičovali po večerech i o nedělích předtančení a také těm co pomáhali připravovat pohoštění a sál. Velké díky všem firmám, živnostníkům, obcím a ostatním příznivcům, kteří nám darovali do tomboly mnohdy velmi cenné dary. Ceníme si zejména i těch, kteří byli po celý večer v šatně, za barem, u prodeje a výdeje tomboly a i u vstupu na sál (ti všichni si ples doslova odpracovali).

Poslední a neméně důležité je poděkování všem, co na ples přišli. Vaše přízeň nás motivuje nadále k tomu, abychom pro Vás ples pořádali. Díky.

Taneční vystoupení můžete zhlédnout zde: https://www.youtube.com/watch?v=W21O4OIMZIE

 

Vyhledávání

Kontakt

Rekreační sport Broumov TJ Slovan, z.s.
U horní brány 81
Broumov
55001
732 154 955