sport pro každého

PLES SPORTOVCŮ V KOSTCE + TANEČNÍ VYSTOUPENÍ !!!

14.03.2018 15:07

V sobotu 26. února 2018 proběhl na sálu Střelnice tradiční Ples sportovců za hojné účasti lidí z Broumova a okolí.

Součástí každého plesu, který pořádáme, je tradiční předtančení, které nacvičuje skupina žen Rekreačního sportu. V letošním roce bylo inspirováno muzikálem Chicago.

O průvodní slovo se postaral Pavel Chudomský ml., tanečníky rozproudila hudba Pohoda z Jaroměře a nechyběla ani velmi bohatá tombola, za kterou děkujeme všem, kteří nám věnovali mnohdy velmi hodnotné dary. Pohoštění na stolech bylo dílem našich skvělých žen, které se rovněž postaraly o balení tomboly, pracovaly po celou dobu v šatně a také za barem.

Pořádání plesu není vůbec jednoduchou záležitostí. Je to velká starost a v dnešní době pořádat jakoukoli akci stojí velké úsilí a nelze ji uspořádat bez nadšení a bez podpory všech těch lidí, kteří ji dělají nezištně a ve svém volném čase. Byly časy, kdy plesů a jiných zábav bylo v Broumově daleko více. Vzkřísily jsme jeden z plesů, který postupně skomíral. Chtěly jsme mu dát nový náboj. Tak aby si užili i ti, co rádi tančí klasiku (díky různým tanečním zde v Broumově, mnoho párů zatančí opravdu kdeco, nejen polku a valčík) tak i mladší ročníky, kterým je bližší spíše „zábava“. Do předtančení ve vlastní režii jsme šly pro pobavení, pro recesi a taky proto, aby byl Ples sportovců svým duchem jiný. Prostě náš pro vás. Není jednoduché nést „kůži na trh“ tam, kde vás každý zná!!!

Ples připravujeme 2 měsíce. Nácvik předtančení, shánění tomboly, pečení do tomboly, příprava sálu, občerstvení na stoly,….

Na závěr chci připojit jen a jen slova díků všem členkám a členům Rekreačního sportu, městu Broumov za poskytnutý grant na tuto akci, všem lidem a firmám, kteří nám darovali věci do tomboly a tím nás podpořili a samozřejmě všem, kdo si přišli zatančit a pobavit se. Díky.

Video s tanečním vystoupením můžete zhlédnout zde:

https://www.youtube.com/watch?v=pdki2KKrSOo&t=6s

Vyhledávání

Kontakt

Rekreační sport Broumov TJ Slovan, z.s.
U horní brány 81
Broumov
55001
732 154 955